Have a STRONG DAY!
13Jun/162

Hej och hejdå!

Ni märker att det har varit tyst här, men jag har ändå inte velat göra avslutet och säga hejdå för alltid. Däremot inser jag själv att jag inte hinner prioritera bloggen som förut och jag har varje månad trott att det ska lugna ner sig i livet men det händer liksom inte. Jag kan inte säga att jag aldrig mer kommer skriva ett blogginlägg, men just nu tar mitt älskade jobb enormt mycket tid och det måste det också få göra.

Därför hänvisar jag till de kanaler som jag faktiskt uppdaterar regelbundet:
På Instagram finns jag under Strongday
På Snapchat finns jag under annika-persson

 

Följ mig så får ni i sommar hänga med till Visby, London, Amsterdam och ut i svenska skärgården. Och om ni undrar hur det går med träningen? Jag är nu anmäld till Berlin marathon i september så jag antar att det är dags att börja springa ordentligt nu?

Annika Persson Kvarnbergs

Författare Annika - strongday.se

Kommentarer (2) Trackbacks (0)
  1. love your hair very much…:)


Kommentera

Inga trackbacks ännu.