Have a STRONG DAY!
15Feb/1610

21 km snölöpning

Hörrni de senaste två veckorna har varit lite härligt kaosaktiga - när jag kom hem från Lanzarote var jag på jobbet några dagar innan det blev en jobbturné till både Göteborg, Luleå, Umeå, Östersund och tillslut landade jag hos min bästa Sara i Åre. Där drog vi i lördags det längsta långpasset det här året, en halvmara, i ett vintrigt landskap.

Jag kände mig inte direkt orolig för distansen innan eftersom jag vet att Sara är min bästa löpkompis - det blir liksom aldrig tråkigt eller tungt, oavsett distans. Dessutom längtade jag mycket efter känslan efteråt - att komma hem, nöjd, med trött kropp och liksom få leva fjällstugelivet. Och som vi levde! Melodifestivalen, drinkar och musik till efter klockan två, sedan somnade alla nöjda efter en dag med skidåkning för vissa och långpass för andra.

Nu har jag fått lite hybris och känner att 20+ km var ju inte så farligt trots att jag tränat löpning dåligt senaste tiden. En liten del i mig säger att det kanske bara är att hålla i detta och satsa på en vårmara, trots att planen egentligen är en höstmara. Vi får se!

Annika Persson Kvarnbergslöp-åreAnnika Persson Kvarnbergs Sara Rönne

Författare Annika - strongday.se

Kommentarer (10) Trackbacks (0)
  1. ”tränat löpning dåligt den senaste tiden” = inte alls i år…

  2. Storgilla på mössan. Och fjällstugeliv är toppenliv! Imponerad av din löpinsats. Du – har du testat 21 minute body? Jag har gått två ggr och måste säga tummen upp. Jag kan lätt bli lite rastlös på längre pass men här har man 21 minuter att ta ut sig på: mycket bra! Gå tillsammans om någon vecka?

  3. Vilken fantastisk miljö att löpa i!!

  4. Härligt att dra ett långpass med en vän. Då försvinner tiden lite och vips så har man springit en bra bit. :-)

  5. Winter sports are amazing… :)


Kommentera

Inga trackbacks ännu.