Have a STRONG DAY!
23Jan/160

Träningsvecka på Club La Santa

Det känns fantastiskt att få träna en hel vecka i solen efter att januari börjat med två veckors förkylning. Jag har tidigare varit på Playitas fyra gånger men nu blev det premiär för Club La Santa på Lanzarote. Anläggningarna liknar varandra; två stora träningskomplex mitt ute i ingestans med stora möjligheter till både kondition och styrka samt egen träning och gruppträning.

Igår kom vi till hotellet på eftermiddagen men hann med en rörlighetsklass, en coreklass samt att jag även stod på trappmaskinen. Denna vecka har jag faktiskt bestämt att köra runt 40 minuter trappmaskin varje dag - just för att en vän till mig inspirerat mig så med sin trappmaskinsträning. 40 minuter per dag är inte mycket men på en vecka hinner det faktiskt bli 4.5 timme. Något jag redan (dag 2) känner av i vaderna!

Till skillnad från Playitas så tycker jag Club La Santa kör mer klasser med vikter och redskap vilket jag gillar. Annars påminner anläggningarna om varandra väldigt mycket. Club La Santa är dock större och har exempelvis 3 stycken 50-metersbassänger, en 400-meters löparbana i hotellets mitt samt att mycket utrustning ingår i priset (på måndag ska jag exempelvis köra SUP. Här är även cyklar gratis att låna vilket skiljer CLS från Playitas). En stor skillnad är även danskarna, vi har än så länge inte hört någon prata svenska på hotellet utan här är nog 90% från Danmark. På Playitas är det mer mixat.

Imorse började vi dagen med TRX i solen - så härligt att få svettas under blå himmel och till varma vindar. Sedan blev det rörlighet, bodypump, promenad och trappmaskin. Var så trött under middagen att jag knappt orkade äta. Tur det är semester så man kan vila i solstolen mellan klasserna, eller bestämma att man äter när man orkar. Vet knappt hur morgondagen ser ut men har för mig att jag är bokad på cirkel och core. Sedan vill jag simma. Och springa. Men vi tar en dag i taget!

Club La santa
club la santa bodypump

Författare Annika - strongday.se

Kommentarer (0) Trackbacks (0)

Ännu inga kommentarer


Kommentera

Inga trackbacks ännu.