Have a STRONG DAY!
27Jan/161

Mängdvecka @ Club La Santa

Jag börjar inse att det blivit en hel del timmars träning de senaste dagarna då jag på riktigt hör mig själv säga "jag är superhungrig" i ungefär var och varannan mening. Trots att jag faktiskt pressar kroppen hårt varje dag är jag förvånad över hur bra den svarar och hur mycket jag orkar. Lite sliten ja men ingen träningsvärk, tror verkligen det beror på att jag simmar efter varje tungt pass.

En anledning till att träningen går så bra just nu är definitivt för att jag bara behöver tänka på att träna, vila och äta. Fatta vilka resultat man skulle få hemma om dagarna såg ut så. Utan att flänga till jobbet, ha möten, missa pendeln och komma hem till en halvtom kyl. Kroppen känns stark här för att jag inte behöver göra någonting annat än att hålla fokus - och det är så lyxigt!

Idag har jag haft lite av en vilodag och bara kört skonsamma träningsformer (pilates, crosstrainer och simning) för imorgon är det ju näst sista dagen och då är det all in som gäller. Har jag innan pratat om att "göra mina timmar" som värsta biggest looser-deltagaren så kan jag lova att det är imorgon timmarna kommer göras!

annika la santa simning20160123_182333

Författare Annika - strongday.se

Kommentarer (1) Trackbacks (0)
  1. Å! jag blir så inspirerad! Vill också iväg. Kul att läsa om något annat ställe än PLAYitas.


Kommentera

Inga trackbacks ännu.