Have a STRONG DAY!
3Jan/163

Fokus Januari

Den senaste veckan har många frågat mig om mina nyårslöften och jag har inte riktigt hunnit känna efter vad jag vill och vad som är rimligt att sätta under 2016. Målen 2015 var att köra skärmflyg och zipline (check!), lämna blod (fail), se norrsken (fail, detta mål är stående), fokusera rätt på jobbet (check), gå på fler konserter (check) och leva i nuet varje sekund på min bröllopsdag (check).

För första gången på länge har jag svårt att se hela året framför mig och därför känns det bara tokigt att sätta mål. Istället har jag valt att fokusera på det här under januari månad:

 • Se norrsken - jag har bokat en resa till Norrland igen. Kan inte sluta drömma att en dag faktiskt vara där rätt datum.
 • Sockerförbud fram till 20 januari. Why? För att 20 dagar är kort tid och vill visa för mig själv att jag kan. Hur svårt kan det vara? (antagligen supersvårt!)
 • Lyssna på min coach. Jag kommer via jobbet att få träffa en coach/psykolog under hela våren för att utveckla mitt ledarskap, jag ska verkligen ta vara på denna tid och suga åt mig av all feedback som hon har.
 • En bekant till mig är en jävel på att köra trappmaskinen på gymmet. 2.5 timme har han alltså stått där - helt galet! Jag tänker att om han klarar så lång tid måste jag ju åtminstone kunna se till att få in två pass över timmen.
 • Träna smart under träningsresan som ligger i slutet av januari. Med smart menar jag att jag vill kunna hålla fokus och få in kvalitet i stället för att flaxa runt på alla pass som erbjuds.
 • Få till ett bra hemmagym, vi flyttar snart till en 4a och det är klart att ena rummet ska bli gym.  Jag har redan en hel del redskap men det jag känner saknas är en kettlebell och så vill min man köpa en trainer/body bike - inte mig emot.
 • Ha kul - fortsätta säga ja och inte tänka efter allt för mycket. Leva livet!

imageedit__7675245109Photoshop har lagt ner men här kommer i alla fall en bild från sista dagen på 2015, nyårsafton!

Författare Annika - strongday.se

Kommentarer (3) Trackbacks (0)
 1. Låter som kloka mål!
  Eller ja… förutom det där med en timme på trappmaskinen. Mest galet….. ;-)

  Kram M

  • Ja men jag gillar ju det galna livet numer ;) framför allt har jag aldrig haft problem med enformig träning, typ lyssna på en och samma låt under hela passet och så vidare!

 2. Vilket kul januari du ska ge dig själv!


Kommentera

Inga trackbacks ännu.