Have a STRONG DAY!
25Jan/163

En dag på Club La Santa

08.00 - klockan ringer. Försöker göra någon lugnare aktivitet innan frukost, typ promenad eller yoga. Men varannan dag har jag inte orkat utan vaknat med enorm träningsvärk och hunger. Då har det blivit frukostbuffé direkt!

Club La Santa 1

09.00 Äter frukost. Laddar lite på rummet med musik.

10.00 Dagens första pass börjar. Idag blev det återigen TRX-intervaller - så himla jobbigt. Men skönt efteråt såklart!

Club La Santa 3

11.00 Efter varje styrkepass kör jag numer någon slags kondition för att inte åka på värsta sortens träningsvärk. Idag slängde jag mig i en av de tre bassängerna som finns här och simmade dryga timmen. Är så glad att det är lite folk här för ett tag hade jag nämligen hela bassängen för mig själv. Lyx!

Club La Santa 2

13.00 Här börjar jag bli jäkligt ivrig på att hitta energi. De senaste dagarna har vi kört lunch i lägenheten (ägg, tomater, knäckebröd) men idag köpte vi en sallad ute. Vet i tusan vad som hände med bilden, helt plötsligt såg alla matbilder blöta ut - men god var den i alla fall.

sallad club la santa

14.00 Hann med 30 minuter i solstolen, höll på att somna men det gick ju inte..

15.00 För klockan tre var vi nämligen bokade på SUP - Stand Up Paddling. Jag har testat det förut och tyckte det var kul, den här gången var det mycket kortare brädor vilket gjorde det mer vingligt och utmanande. Vågorna här är inte att leka med, surfarparadis - men som tur var finns även en liten vik där vi höll till och där var det vågstilla.

Club La Santa 4

Här hängde alltså INTE vi..

Club La Santa 5

16.30 Det börjar bli dags för dagens sista träningspass och här blir det ofta dubbelpass eller ett långpass. Idag stod jag nästan 1.5 timme på crosstrainern på gymmet (bra för det mentala) men annars kan det lika gärna bli bodypump följt av yoga eller en cirkel följt av löpning.

19.00 Stort fokus på energi igen. Vi äter i hotellets bufféresturang och jag måste säg att maten på Club La Santa är bättre än på Playitas. Utbudet är inte lika stort men allt smakar faktiskt gott. Ofta är jag så trött att jag varken orkar  sitta länge (det gör jag ju inte annars heller) eller äta speciellt mycket. Dumt att vara hungrig men för trött för att äta. I med energi så gott det går i alla fall!

20.00 Jobbar/läser bok/kollar på en serie/bloggar eller hänger på balkongen.

23. Godnatt. Somnar som en stock - men ser fram emot en ny dag i värmen!

Författare Annika - strongday.se

Kommentarer (3) Trackbacks (0)
  1. Alltså sådana här dagar längtar jag efter! Vad underbart det låter, både träning, god mat, värme osv.

  2. Jag orkar aldrig köra morgonpass när jag är på träningsläger. Hela dagen blir bättre om jag får sova en timme extra och sen kör ett dubbelpass senare istället. När jag ökar träningsmängden så där mycket behöver jag sova ett par timmar extra för att orka. För att inte prata om hur mycket jag måste äta!

  3. Clara – Ja, sån lyx!!
    Kari – Precis, jag sover 8-9 timmar här varje natt plus ser till att vila någon timme på dagen med. Hungern har definitivt kommit igång nu, spelar ingen roll vad jag äter för det är inte mycket som mättar ;)


Kommentera

Inga trackbacks ännu.