Have a STRONG DAY!
17Maj/159

Nu är jag gift

Vet ni vad - jag har gått och gift mig. I helgen, ja i lördags! Är så himla glad och tacksam att det var strålande sol då - för idag har det spöregnat precis hela dagen. Men det har passat oss perfekt eftersom vi checkade in i en svit igår. Där har vi bastat, badat jacuzzi, ätit take away i sängen och haft balkongdörren öppen och bara legat och lyssnat på regnet. Så härligt!

Jättelycklig att 70 personer kom och firade med oss igår. Hur livet som nygift börjar? Med 3 timmars tvättstuga såklart - glamouröst ska det vara. Fast vi tvättar faktiskt inför morgondagen, då sticker vi till Island. Häng med!

Annika Persson Kvarnbergsannikaperssonkvarnbergs

Författare Annika - strongday.se

Kommentarer (9) Trackbacks (1)
 1. Stort grattis!
  Och trevlig resa också! :)

 2. Massor med grattis! Njut på er smekmånad!

 3. Stort grattis! Vad underbart med bröllop :)
  Ser fram emot att få följa er resa till Island här i bloggen :)

 4. Åh vad fina ni är! Stort Grattis!

 5. Stort grattis! :-)
  Och island… Wow! Ha en riktigt skön resa.

 6. Stort GRATTIS till er båda! :) Hoppas dagen gav er allt ni önskade, och att ni får en fantastisk resa <3

 7. Grattis och vilka härliga foton!

 8. I am that is certainly the most important information in my situation. That i’m pleased examining ones write-up larnaca taxi. Nonetheless should watching with interest for some elementary things, The web site taste is right, the actual reports was in fact good : D. Ideal task, many thanks


Kommentera