Have a STRONG DAY!
24Nov/137

Race report: Cyprus Challenge day 4

Uppstigning klockan 05.50 och när det var racedags möttes vi av morgonsol över Paphos hamn. Laddade löpare. Trötta löpare. Men en sak var säker – alla såg fram emot att få gå i mål idag.

Det avslutande loppet var 10 km city run och det var även det tråkigaste loppet av dem alla. Varför? För att det en vändbana och tråkig rutt. Tidigare har vi fått njuta av vingårdar, naturreservat, höga berg och hav. Nu blev det mitt i city utan att gatorna var avstängda så det gällde att hålla koll på vänstertrafiken.

Men att från håll se målgång och veta att det var den sista (och att det fanns öl där) var amazing. Ingmarie sprang sista kilometern med oss och när vi närmade oss finish så hörde vi jubel och så ropade speakern upp våra namn. En funktionär kom även fram och sa att vi varit hans favoriter under alla lopp - sånt gör mig glad. Många andra har verkligen varit imponerade av att vi sprungit ihop och inte gjort allt för att få bästa lagtiden.

Lite kul att jag var så ölfixerad klockan nio på morgonen att jag glömde att hämta ut min medalj. Men det dröjde inte allt för länge innan jag saknade den och fick den runt halsen. Efter loppet åkte vi till hotellet och tog ett sista dopp i havet och poolen. Om några timmar är det dags att bege sig hemåt. Den här resan har definitivt blivit ett minne för livet. Är stolt över vår insats och glad över att vi tog oss tid och råd att åka hit. Kan rekommendera Cyprus International 4-day challenge.

---

Jag är under denna Cypernvistelse med i Saras podcast Träningsglädje TALKS. Dagens avsnitt lyssnar ni på här.

Ingen risk!

Författare Annika - strongday.se

Kommentarer (7) Trackbacks (0)
 1. Grattis!! Har även lyssnat på era poddar, jösses va ni är duktiga!!!! :-)

 2. Så himla duktiga tjejer! Förstår att den ölen smakade riktigt bra!!

 3. Vad grymma ni är.
  En förmiddagsöl är ju aldrig fel. ;-)

 4. Jag har en idé Annika! Du och jag anordnar 4 day tunnelbane challenge – get to know your Stockholm race??!!!

 5. Lina: Tusen tack!
  Zara: Ölen vad bättre än någonsin!
  Jörgen: nä, aldrig :)
  Emilia: You are crazy – I like!

 6. Fantastiskt väl genomfört! Jag har sugit åt mig allt som en svamp, lyssnat på pod och suttit med stort flin när jag hört er så GLADA. Du är nog en av liksom gladaste jag vet. Så himla härligt. KRAM!

 7. Uppochhoppa: Tusen tack för din fina kommentar!


Kommentera

Inga trackbacks ännu.