Have a STRONG DAY!
22Nov/133

Race report: Cyprus Challenge day 2

Dag två sammanfattas berg och 11 kilometers stigning. Dagen kan också sammanfattas som ett jobbigt och tufft lopp, backar är nog inte min grej. Men humöret var på topp och jag kunde faktiskt njuta av att få vara på Cypern, frisk och hel. Sara sa ”just nu sitter de hemma på jobbet och förmiddagsfikar – vilken lyx att få vara här” – och så var det. 

Även om loppet var tufft (dryga 700 meter stigning totalt) så var det väldigt fint runt omkring vilket gjorde att det gick lättare. Dessutom är alla funktionärer och deltagare fantastiskt peppande, så fort vi springer förbi någon får vi höra ”Good job girls”, ”Go Sweden” och ”You look happy”. 

Under loppet hann jag faktiskt få running/walking high och när Sara bad mig sjunga (antagligen för att jag skulle sluta prata med henne) var jag inte sen på att ta ton. Det är lite så vi jobbar i vårt lag, vi tar det inte på blodigt allvar - vi springer och har kul.

Den sista stigningen ledde till målet och där uppe fanns några hus med härliga bybor. En gammal gumma med ansiktet fullt av vackra rynkor satt och tittade på alla deltagare och när vi sprang i mål mötte jag en präst som var så fin att jag drog ut honom ur kyrkan för att ta en bild. Var så glad över att se mål att jag gick lite banans men tusan så bra vi har det här! Känner mig glad, lycklig och tacksam. Nu laddar vi för dag tre!

---

Jag är under denna Cypernvistelse med i Saras podcast Träningsglädje TALKS. Dagens avsnitt lyssnar ni på här.

Så här fungerar det: Ingmarie ser man vid start sedan sticker hon iväg och så såg man inte henne mer. Snabb tjej!

Författare Annika - strongday.se

Kommentarer (3) Trackbacks (1)
  1. Sjunga OCH kuta! Då är man STRONG! :-)

  2. Grattis till målgången idag igen! Kul att få många medaljer att ta med hem!

  3. Åh va kul. Snyggt jobbat att njuta och ha kul.


Kommentera