Have a STRONG DAY!
21Nov/134

Race report: Cyprus Challenge day 1

Vi är i mål. Dag 1 är över (fast det är den ju inte, vi har ju dusch och buffé kvar – viktiga saker). Det som var speciellt med dagens lopp var att man startade en och en, ingen masstart här inte. Var 10:e sekund släpptes man på och när startmannen räknade ner ”3 – 2 – 1” var pulsen skyhög, man ville ju liksom inte söla för mycket och ha för dåligt steg när alla tittade på just MIG.

Iväg kom jag och sedan väntade jag in Sara bakom krönet och så sprang vi loppet ihop. Vi hade hört innan att loppet skulle vara flackt men tji fick vi, det är bara att inse att alla lopp här kommer vara tuffa. 6 kilometer går fort och vi sprang längs bananplantor, citronträd och pampiga hus. Målgången låg precis vid havet och lägligt nog gick solen ner när vi sprungit klart.

Är stolt över vår insats, vi sparade på benen men kom ändå fram hyfsat snabbt. Nu ska det laddas om för imorgon blir definitivt den tuffaste dagen. 11 kilometer berg där stora delar är obanat - men Team Sweden is all in är såklart redo!

Jag är under denna Cypernvistelse med i Saras podcast Träningsglädje TALKS. Dagens avsnitt lyssnar ni på här.

Författare Annika - strongday.se

Kommentarer (4) Trackbacks (0)
  1. Bra jobbat i dag! Och ljuvliga bilder!

  2. Härligt att få följa er resa! Håller tummarna att ni får en bra vistelse, vilket jag i o f s inte tvivlar på!

  3. Vilken grymt kul utmaning du och Sara är iväg på! Lycka till med resterande lopp,

  4. Nellie: Ja, vi har det superkul. Rekommenderar loppen om man gillar att springa i flera dagar (eller så gör man som vi – man lufsar lite och överlever)

    Emilia: Tack!

    Ingmarie: Halvvägs nu, det går fort när man har roligt!


Kommentera

Inga trackbacks ännu.