Have a STRONG DAY!
7Jan/132

Återhämtningsvecka

Är tillbaka i Sverige och blev faktiskt glad över att all snö inte låg kvar - längtar efter vår och torra löpstigar! Efter att ha tränat 17 timmar på Playitas förra veckan avbokade jag allt som stod i kalendern idag. Istället har jag storhandlat, gjort egen müsli och gått till naprapaten.

Fick beröm för att min rygg var mer stabil, men så har jag varit relativt duktig med all rehab. Min naprapat höll med om att det lät klokt med en återhämtningsvecka för att kroppen på bästa sätt ska kunna ta till sig förra veckans träningsmängd. Känner också att jag inte har så mycket tryck i benen och ser fram emot några dagar med skonsam träning.

Jag har under dagen fått väldigt många mejl om Playitas och kommer under kvällen att göra en sammanfattning av frågorna samt ge er mina bästa Playitas- och Fuerteventuratips.

Veckans planerade träning:
Måndag - 
Tisdag: MP + core
Onsdag: Specialspinning med Fitnessredaktionen 
Torsdag: Body balance + simning
Fredag: Cirkel + prehab
Lördag: -
Söndag: Löpning med TSM

Författare Annika - strongday.se

Kommentarer (2) Trackbacks (0)
  1. Välkommen hem! Vad då återhämtningsvecka? ;) Du är hopplös.
    Härliga nyheter med ryggen! Känns foten fortfarande bra?

  2. Camilla: Haha men lite yoga, simning och 30 minuter core klarar jag av utan att köra slut på mig ;) Foten beter sig väldigt bra, att jag hade ont där satt tydligen också i ryggen!


Kommentera

Inga trackbacks ännu.