Have a STRONG DAY!
9Jan/134

92 dagar

River bort en lapp i kalendern och ser att det är 92 dagar kvar tills jag ska vara i toppform, persa milen, klara 3-minutersplankan och maxa armhävningar. Jag kämpar på, idag står ös i nedräkningen och det passar bra eftersom jag ska träna ihop med Fitnessredaktionen.

Igår testade Sara och jag ABSolution på Sats. 30 minuters core indelat i olika intervallblock. Det behövs definitivt några pass innan övningarna sitter för de var avancerade. Jag gillar ju basic när det kommer till mage och rygg men det här passet var väldigt mycket "cirkus" som ledaren själv sa. Kommer fortsätta att leta corepass som synkar bättre med mina mål.

Nu är vi över 50 person som kör 100-dagarsutmaningen! Hur går det för er? Öser ni?

Övertaggad på mitt eget träningskalas! Foto: Sara Rönne

Författare Annika - strongday.se

Kommentarer (4) Trackbacks (0)
  1. Jag ÖSER också! Har ungefär samma mål som dig men vill kunna springa en mil utan att stanna, kan springa 6 kilometer idag men om hundra dagar så!
    Har läst din blogg så pass länge att jag börjar förstå vad du gillar för träningskläder, skulle de här tightsen vara något för dig? http://www.kappahl.se/article/traningsbyxa_427914

  2. Jag hade tänkt vara med från start men åkte på en förkylning. Mitt mål är att under 100 dagar komma upp i hundra mil cykling. Har tänkt cykla vätternrundan så det kommer behövas några mil i benen för att klara av den. Har även tänkt jobba extra med bålen. Så fort jag är frisk igen ska jag ge mig på plankan! Bra grej det här!

  3. Catrin: märks att du känner mig, supersnygga tights! Tack för tips! Räknar med att vi drar milen ihop i april då!

    Daniela: kul med vättern! lycka till!

  4. Du ser så jäkla fräsch ut, kvinna!!!


Kommentera

Inga trackbacks ännu.