Have a STRONG DAY!
30Sep/125

Lidingö Tjejlopp 2012 – vilken skrattfest!

För tredje året i rad stod jag på startlinjen till Lidingö tjejlopp. Med mig hade jag världens bästa mamma som fick loppet i julklapp från mig. Mamma har nyligen fått artros och därför fått ont när hon sprungit vilket inneburit att hon inte tränat löpning de senaste månaderna. Tanken var att gå 80 procent och springa resten. Men något hände, min mamma kämpade, bet ihop och visade prov på stort pannben. För vi sprang hela loppet men gick i varje uppförsbacke, vilken bragd!

Loppet för min del var en riktig skrattfest. High-fives med körerna och leenden till alla som stod och hejade. Tempot var så skönt och jämnt (det verkar vara min grej, borde bli farthållare!) att jag hann upptäcka varje stig och se varje människa som stod längs vägen. Jag tror aldrig jag har varit så glad under ett lopp, det var verkligen tio kilometers njutning. Och fantastiskt att höra mamma säga "nu kör vi igen" efter att ha varit rejält trött efter Abborrebacken (vem är inte det?!). Jag måste se till att göra milen snart igen, för jag har fart och en styrka känner jag. Tror det skulle kunna bli ett personbästa.

Jag och mamma i likadana svart-lila tröjor innan start.
Om det var lerigt? Fruktansvärt! Blev att trippa fram under målrakan (hundratals i publiken, cirka 20 procent applåderade..svenskt!)
Fick äntligen träffa Camilla - stort grattis till hela tjejklassikern sister!
Hon och jag vet hur man matchar och piggar upp en outfit!
Strax innan Karins backe. Naturen på Lidingö är fiin (säg det gärna med Lidingödialekt)
Älskade gospelkören som livade upp hela stämningen under Aborrebacken!
Min idrottsmassör Mia från Access Rehab/Running Sweden gav oss en grym (i dubbel bemärkelse) vadmassage direkt efter loppet. Tack!
Hade en stark dag!
Kvällen avslutades med dopp i 34-gradig varm utomhuspool, arommassage, bastu, biff med kantareller och mjuka hotellsängar. Livet!

Författare Annika - strongday.se

Kommentarer (5) Trackbacks (0)
 1. Vad härligt det lät! Och lovande inför Valencia!

 2. Snyggt jobbat.
  Ser framemot poolhäng i Valencia efter maran.

 3. Underbara bilder! Härligt jobbat!

 4. Richard: Jaa! Vilken distans det än blir så ska det bli fint!
  Jörgen: Definitivt, pool eller havet – jag bangar inte!
  Jenny: Tack snälla, det var superkul!

 5. First and foremost is the fun site became a great risk to children resulting to some destruction after being bullied and hate took control! With an knowning that the Ask FM question application only causes harm when abused, it may be risky specifically for children because the said abusive behavior have widely spread.


Kommentera

Inga trackbacks ännu.