Have a STRONG DAY!
19Aug/1236

Vill du gå med mig?

Från och med nu kommer jag köra ett långpass i veckan och varannan vecka handlar det om att gå - allt för att under en lång tid vänja kroppen vid en liknande rörelse som vid löpning. Eftersom jag inte får springa så långt än tror jag det är superbra att gå 2-4 timmar för att bygga upp kroppen och göra den redo för Valencia.

Men att gå långt ensam är inte överdrivet roligt, därför tänkte jag höra om någon där ute vill göra mig sällskap? Jag kan både tidigt på morgonen eller sent på kvällen, vardag som helg. Har du bara lust att gå en timme gör det så fortsätter jag resten själv. Hakar du hela sträckan bjussar jag på fika efteråt! Känner vi inte varandra så garanterar jag att vi gör det efter några timmars traskande ihop!

Idag fick jag med Malin till Björkhagen och tanken var att gå runt två timmar. Jag överdriver verkligen inte när jag säger att vi tappade bort oss totalt. Efter ett tag klättrade vi på alla fyra uppför ett berg där vi fick sådan energidipp att vi rotade efter blåbär. Efter att ha letat efter Hellasgården i en evighet kom vi efter två och en halv timmar äntligen dit. Där pustade vi ut, stretchade och laddade på oss lite mer energi innan vi tog bussen hem igen.

Riktigt rolig promenad och eftersom vi gick vilse blev det även väldigt kuperat. Jag tycker en stor fördel med att gå är att man verkligen hinner prata ordentligt, inte bara innan eller efter ett träningspass. Nu fick vi flera timmars kvalitetstid samtidigt som kroppen fick jobba. Tack för att du följde med!

Så - vem är sugen på långpromenad framöver? Tror det blir superkul, skriv en kommentar eller skicka ett mejl så kör vi!

 

Författare Annika - strongday.se

Kommentarer (36) Trackbacks (1)
 1. Ååååh! Tänk om man bodde närmare dig. Kan inte tänka mig något bättre promenadsällskap.

 2. Jag måste säga att jag är mycket sugen på att långpromenera! Bor i västerort, men kan gärna röra på mig! När jag bodde i söderort var Hellas mitt favoritmål!

  • Åh vad kul! Jag behöver inte alls gå vid Hellas även om det är riktigt fint där (första gången jag var där idag). Jag bor på Kungsholmen men kan ta mig både hit och dit, var bodde du?

 3. ÅÅåå, tänk om man hade bott i Stockholm eller något närmare. Men nu bor man ju i Ludvika i Dalarna! Det är en riktigt rolig idée!

 4. Tack själv! Vi får göra ett nytt försök snart igen. :)

 5. Hej Annika! Tveksamt om du kommer ihåg mig, men jag tror vi sågs på Sandra och Irenes 50-talspartaj i Örebro för ett par år sedan? Började hur som helst läsa din blogg för ett tag sen (bra träningspepp!), och skulle gärna vilja haka med på en riktig långpromenad! :)

  • Jaa jag kommer ihåg (och då ska du veta att jag verkligen har svårt att koppla ihop ansikten, namn och personer – så känn dig hedrad!). Var i Stockholm bor du? Jag hör av mig till dig när det börjar närma sig nästa walk!

   • Haha, då känner jag mig hedrad! Bor i Blåsut, så Nackareservatet ligger rätt nära. Men jag kan ta mig var som helst, bara kul att gå på något nytt ställe!

 6. Jag hade verkligen velat gå!! kan vi ta en långis nästa gång du är i Götet?? :) En superbästispepppromenad!!

 7. Hej,
  hänger gärna med finns även med i B.A.B.Y gruppen där jag svarade dig ;-)

 8. Vilken härlig idé! Skulle vara superskoj att haka på på nån promenad nån gång, även om det gäller att pussla ihop det tidsmässigt också :)

 9. Jag vill! Möts halvvägs?

 10. hey ! jag e sugen på att hänga med också, bor i norrort, men det finns ju tåg o grejer så gå vart som helst går nog bra =). finns även fina järvafältet här borta i norr , ngt att tänka på kanske? =)!

 11. Jag följer mer än gärna med på en långpromenad nästa gång jag är i Stockholm!

 12. Alltså, jag har ju typ samma problem, fast inför New York Marathon lite tidigare i november. Så JA, det är klart jag både borde och vill hänga med!

 13. Grym idé! Vore roligt att hänga med!:)

 14. Definitely believe that which you said. Your favorite
  justification seemed to be on the web the easiest thing to be aware of.
  I say to you, I certainly get annoyed while people think about
  worries that they plainly don’t know about. You managed to hit the nail upon the top and defined out the whole thing without having side-effects , people could take a signal. Will probably be back to get more. Thanks

 15. You need to be a part of a contest for one of the greatest websites on the internet.
  I will highly recommend this website!

 16. Hi, i read your blog from time to time and i own a
  similar one and i wass just wondering if you get a lot
  of spam remarks? If so how do yoou prevent it, any plugin or anything you can advise?

  I get soo much latrely it’s driving me insane so any
  assistance iss very much appreciated.

 17. It iis not my first time to pay a visit this site, i am visiting this website dailly and
  get fastidious data from here daily.

 18. When someone writes an article he/she retains the image of
  a user in his/her mind that how a user can know it.
  Therefore that’s why this post is great. Thanks!

 19. I am truly grateful to the holder of this web site who has shared this fantastic article at here.

 20. At this time it seems like Movable Type is the best blogging platform available right now.
  (from what I’ve read) Is that what you are using on your blog?

 21. Be sure that you install a system, using causal analysis techniques, to
  ensure that these problems don’t reoccur in the future.

  When hiring a carpet cleaning company, ask what kind of chemicals they use.
  Singapore is the hub of International business in the South East Asian region.

 22. In short, the quality provided should be worth the money spent
  on the service. His extensive knowledge about the cleaning industry helps
  provide excellent service and value to his clients.

  These might have leaves and other debris that fall onto the windows, making them dirty more often.

 23. Tһese aoso come iin handy when you ѕtep іn thе dеink
  that someone spilled thaqt tthe bowling center dіdn’t clean up.
  Mix vinegar and linseeed oіl in ɑ 1:2 proportion, shɑke it well, and then apply this mixtgսre
  to youг leather spfa with the hhelp oof a soft cloth.

  Miner ɦad no problem sending in her рackage that is tainted witһ these paгticles.

 24. Sometimes, the рartition which was beibg rеcognized as the retrieval software can resstores blank by
  the operating system but thе informɑtion is not
  restored because the corrupted or dazmaged file system has not been restored.
  This should remove the old nail polisһ off the nail as well.
  Miner had no problеm sending in her package that
  is tainteԁ with these particles.

 25. My family members all the time say that I am wasting my time here at web,
  however I know I am getting familiarity all the time by reading thes nice articles.


Kommentera