Have a STRONG DAY!
26Aug/122

På promenad genom stan

Det är något speciellt med söndagar trots allt. Jag och Sara hade promenaddejt klockan åtta och efter någon timme mötte vi Helena som var ute och gick med sitt gäng. Ibland ser man inte varandra på månader, ibland springer (eller går) man in i varandra tre gånger i veckan, kul! Efter nästan tre timmar var jag hemma igen och laddade upp med pasta, vet faktiskt inte när jag åt det sist här hemma, troligtvis innan maran. Pasta ger mig ofta magknip. Bröd, bullar, potatis, ris - ja andra kolhydrater går däremot bra.

Stack sedan iväg till gymmet för bodypump och rehab. Träningen går väldigt bra just nu, känner att jag har bra tryck i kroppen och den svarar snabbt på det mesta, därför är det bara att köra på. Den här veckan har jag tränat nio timmar men ändå haft tre vilodagar, superbra.

Imorgon är det dags för Västerbrosimmet. Våtdräkten är nedpackad och jag håller tummarna för att det blir sol!

Bästa promenadhunden var med imorse. Stannade aldrig och kissade utan bara köttade på, förutom när hon såg sin chans att få bada!
Hann även se lite växlingar på ITU World Triathlon. Kan inte säga att jag var avundsjuk på de som tävlade i spöregnet!

Författare Annika - strongday.se

Kommentarer (2) Trackbacks (1)
  1. Haha…vi kanske skulle ha EN blogg bara..? Vi skriver ju ändå bara om samma saker… ;) Kul att se dig en snabbis igen!

  2. Galning, simma nu? Kör hårt iaf!


Kommentera