Have a STRONG DAY!
9Jun/126

Så GÖTT att vara tillbaka!!

Äntligen kan jag använda ordet kickstart och lördag igen för nu har jag både fått svettas och haft ordentligt hög puls! Kändes som det var galet länge sedan eftersom jag innan maran var sjuk och efter maran hade (observera hade!) problem med foten. Sedan jag köpte inlägg på Apoteket har min fot återhämtat sig snabbt och eftersom jag saknat lördagstraditionen att köra Functional Moves med världens bästa Karin kände jag att det idag var dags för comeback.

Visst känner jag i ben och knän att min kropp inte är riktigt återhämtad än (tydligen tar det lång tid för mig) men jag är på god väg. En timme avverkades i rask takt och efteråt var tanken att testa på hur spinning kändes för min vänsterfot. När jag satt på cykeln kom jag plötsligt på att Camilla körde cykellopp idag vilket innebar att jag brände av 45 minuter och avslutade med 15 minuters IW för att känna någon slags samhörighet (fick äntligen användning av min maramusik som hakade upp sig på loppdagen, här är playlisten).

Två timmars träning bara flög iväg och alla ni som följt min blogg ett tag vet vad som händer om man tränat minst två timmar - då är det okej att köpa en bulle, min stora svaghet! Förut innebar det att jag åt bullar rätt ofta men nu har jag lite svårare att få in dubbelpass så ofta jag vill vilket innebär mindre bullätning. Imorgon har jag även lyckats övertala Daniel, aka enhet 3, att följa med mig på pump. Vilken helg! Men sammanfattningsvis: Grym lördag - jag är tillbaka!

Författare Annika - strongday.se

Kommentarer (6) Trackbacks (1)
 1. Härligt Annika!
  Nu när du är tillbaka tycker jag vi kan dra ihop ett gäng och köra intervaller eller ett långpass? Jag föreslår ju såklart Söder (och vet att du kommer föreslå Kungsholmen) men vi kanske kan köra båda öarna? Vore grymt!

 2. Gött att se bästa ordet i din rubrik, men ordet kickstart gillar jag inte lika mycket.
  Kickstart är något man använder sig av när man har ett dåligt batteri på hojen och man är tvungen att kicka igång den.
  Jag har svårt att se något positivt med det.

  Men gött att du är tillbaka. Ny mara i höst?

 3. Skönt att du är tillbaka men var lite snäll mot dig själv, det var ju en fantastisk prestation du gjorde förra veckan!

 4. Niclas: Jag är absolut på intervaller eller långpass. Och vi lär börja på Kungsholmen ja ;)

  Jörgen: Kickstarta är min motsvarighet till ditt gött, tänkte såklart på dig när jag satte rubriken! Mara innan året är slut – absolut!

  Löparflickan: Absolut, ska vara så snäll jag kan! Kliver av direkt om jag får känningar i foten under träning och struntade helt i vikt under de värsta benövningarna idag på FM-passet.

 5. Sötaste du! Jag blir nästan rörd. :) Det kanske var tack vare det, som det kändes som att loppet gick så himla bra i dag. Tack för support!
  Skönt att du mår bättre i foten och kan börja träna ordentligt igen. :)
  Stor kram!

 6. Camilla: Stopp här nu, jag har absolut ingenting att göra med din fina prestation – det var bara du till 100 procent! Jag skulle också kunna tänka mig halv, eller hela vättern! Cykellopp är kul!


Kommentera